DETTE ER GENERASJONSREISEN

Selv om vi er i samme familie, er det mange av oss som skulle ønske at vi kjente hverandre litt bedre, på tvers av generasjonene. På tvers av togbanesett, musikaler og smarttelefon. De tetteste familiebåndene trenger også pleie, og en måte å pleie disse på er ved å skape nye minner. Sammen.

Vi har sendt tre generasjoner fra samme familie på en reise, Michael (25), Liv-Heidi (54) og Per-Arne Lundberg (84). Hvert familiemedlem har fått velge en destinasjon hver, et sted som er helt spesielt for dem, og etter reisen tror vi stedene vil være enda mer spesielle. For selv om bestefar er født på 1930-tallet, og barnebarnet i 1993, kommer de hjem med felles minner i kofferten. Fra fortauskafeen i Paris, oktoberfesten i Tyrol, og kabelbanen i San Fransisco.

Er du selv en bestefar, som har lyst til å ta med slekta til tangoklubben i Buenos Aires, hvor du først møtte kona di? Eller et barnebarn som vil dele interessen for yoga med besteforeldrene dine, i India hvor du ble hekta? Norwegian ønsker at flere familier skal reise på tur, for å skape evige minner på tvers av generasjonene, og håper familien Lundberg kan inspirere dere til å gjøre det. Reis på tur – sammen!