Møt familien Lundberg

20 . november

Per-Arne Lundberg (84).
Da Per-Arne var yngre, og jobbet i og med jernbanen, pleide han og familien å feriere i Tyrol. Dit reiste de alltid med tog, Per-Arne elsker alt som går på skinner, før de endte opp i alpebyen St. Johann. Her var det tradisjon at familien kledde seg i lederhosen, og virkelig levde seg inn i den østeriske alpekulturen. Datteren Liv-Heidi var ofte med på disse familieturene, men barnebarnet Michael bare har hørt skrønehistorier derfra. Fra morfaren som liker stedet så godt at han vil bo der i sitt neste liv, helst som avlsokse på en fin gård. Med Generasjonsreisen får barnebarnet ta del i denne familietradisjonen som er så kjær for Per-Arne, at leiligheten i Moss ennå bærer preg av den. Forhåpentligvis har Per-Arne plass til enda flere bilder, klær, suvenirer og ølglass der.  

Familien Lundberg

Liv-Heidi Lundberg (54).
Per-Arne var på feriekoloni i Frankrike da han var ung. Historiene han fortalte derfra gjorde at datteren tidlig ble fascinert av landet. Da Liv-Heidi var tenåring flyttet hun til Paris for å gå på skole, og etter hvert fikk hun jobb som modell og hushjelp der. Hun har ofte snakket om hvor fint det hadde vært å vise sønnen byen hun har så mange gode minner fra. De koselige nabolagene rundt Montmartre, og skolen hun gikk på ved Champs-Élysées. Med Generasjonsreisen får både Michael og Per-Arne være med frankofile Liv-Heidi på en tur «down memory lane», til og med smake froskelår, i byen som betyr så innmari mye for henne.

Hun har ofte snakket om hvor fint det hadde vært å vise sønnen byen hun har så mange gode minner fra. De koselige nabolagene rundt Montmartre, og skolen hun gikk på ved Champs-Élysées. 

 

Michael Lundberg Tande (25).
Michael merker det blir mindre vanlig å reise på tur med familien, etter hvert som han blir eldre. Nå er det venneturene som prioriteres. Generasjonsreisen gir han muligheten til å skape nye minner sammen med mor og morfar, og han har bestemt at de skal gjøre det i San Francisco. Michael og Liv-Heidi var der for noen år siden, mens Per-Arne bare har et tog i sjokolade derfra, så nå skal han endelig få oppleve taubanene der. Sånn som han alltid har drømt om. 

 

Følg Generasjonsreisen i Norwegian sine kanaler på Facebook og Instagram, og familien på Snapchat (TheLundbergs)!

Sjekk ut hele