Møt familien Lundberg!

Per-Arne Lundberg, bestefar (84)

Da Per-Arne var yngre, og jobbet i og med jernbanen, pleide han og familien å feriere i Tyrol. De reiste alltid dit med tog, Per-Arne elsker tog, før de endte opp i alpebyen St. Johann. Her var det tradisjon at familien kledde seg i lederhosen, og virkelig levde seg inn i den østeriske alpekulturen. Datteren Liv-Heidi var ofte med på disse familieturene, mens barnebarnet Michael bare har hørt skrønehistorier derfra. Med Generasjonsreisen får barnebarnet ta del i denne nye-gamle familietradisjonen, som er så kjær for Per-Arne, at leiligheten i Moss bærer preg av den. Forhåpentligvis har Per-Arne har plass til enda flere bilder, fotoalbum, klær, suvenirer og ølglass der.

Liv-Heidi Lundberg, mamma (54)

Da Liv-Heidi var tenåring flyttet hun til Paris for å gå på skole, og etter hvert fikk hun jobb som modell der. Hun har ofte snakket om hvor fint det hadde vært å vise sønnen byen hun har så mange gode minner fra. De koselige nabolagene rundt Montmartre, og skolen hun gikk på ved Champs-Elysees. Med Generasjonsreisen får både Michael og Per-Arne være med frankofile Liv-Heidi på en tur «down memory lane», i byen som betyr så innmari mye for henne.

Michael Lundberg Tande, barnebarn (25)

Michael merker det blir mindre vanlig å reise på tur med familien, etter hvert som han blir eldre. Nå er det venneturene som prioriteres. Generasjonsreisen gir ham muligheten til å skape nye minner sammen med mor og morfar, og han har bestemt at de skal gjøre det i San Francisco. Michael og Liv-Heidi var der for noen år siden, mens Per-Arne bare har et modelltog og hadde et sjokoladetog derfra, så nå skal han endelig få oppleve taubanene der. Sånn som han alltid har drømt om.